Alegeti limba:

Carbune activat

Carbonul activat este destinat purificării alimentării cu apă menajeră și potabilă, pentru epurarea și post-tratarea apelor uzate industriale, menajere, pentru purificarea condensului de abur din ulei, produse petroliere, fenoli și alte impurități.

Procesul de purificare a apei cu absorbție cu carbon activat servește la îmbunătățirea caracteristicilor organoleptice ale apei, adică la îndepărtarea gustului neplăcut, a mirosului, a turbidității și a culorii.

Datorită capacității sale mari de absorbție, carbonul activ absoarbe eficient clorul rezidual, gazele dizolvate și compușii organici din apă. Structura poroasă a carbonului activ și, în consecință, o suprafață mare, asigură eficacitatea utilizării sale în tratarea chimică a apei pentru sisteme autonome de alimentare cu apă.

Durata de viață a carbonului activ este determinată de capacitatea sa de absorbție, care este diferită pentru fiecare dintre substanțele din care este purificată apa.

Ca toate materialele cu granulație fină, prăjiturile cu carbon activat de-a lungul timpului. Pentru a evita acest efect, mediul de filtrare cu carbon activat trebuie să fie slăbit periodic folosind spălarea din spate intensivă.

Zona de aplicare
– Curățarea condensului cu abur în sistemele de alimentare
– Tratarea întreprinderilor industriale și a apelor uzate
– Purificarea apei potabile la stațiile de epurare
– Purificarea apei potabile în filtrele menajere
– Curățarea sortărilor în industria distileriei
– Curățarea solului de reziduurile de pesticide
– Curățarea hranei în păsările de curte, precum și la uscarea gazelor și a vaporilor.

! Pentru informații mai detaliate sau răspunsuri la întrebările dvs., puteți contacta întotdeauna specialiștii în informațiile noastre de contact.