Alegeti limba:

Servicii

SERVICII

Prestarea unei game complexe de servicii beneficiarului dintr-o sursă îl scutește de nevoia de a căuta și de a contacta companii diferite. O abordare integrată a rezolvării sarcinilor permite beneficiarului să obțină o soluție cu adevărat de înaltă calitate. Un furnizor elimină riscul economic, economisește timp și nervi. SA „Oxana-M” oferă întregul pachet de servicii pentru echiparea producției “la cheie” la diferite niveluri:

 

  1. Analiza apei:

Este necesar să se efectueze o analiză a apei, în conformitate cu datele privind calitatea apei, se calculează un sistem de tratare a apei. Analiza apei este realizată pentru a determina conținutul componentelor chimice individuale. O analiză chimică completă a apei vă permite să aveți o idee despre calitatea apei pe care o utilizați. Analiza chimică a apei potabile și industriale este realizată de ingineri calificați, cu studii corespunzătoare posedând diferite  metode de testare de laborator.

 

  1. Deplasarea unui specialist:

Specialiștii companiei vor merge la obiect și vor efectua toate măsurările necesare, în conformitate cu datele și dorințele dvs., aceștia vor oferi cea mai bună opțiune pentru sistemul de tratare a apei și instalarea acesteia, care va îndeplini toate cerințele tehnice.

 

  1. Calculul echipamentului:

Pe baza experienței existente, utilizând metode moderne de calcul și selecție a echipamentelor, specialiștii tehnici vor calcula echipamentul pentru tratarea apei pe baza datelor din analiza apei și cercetarea amplasamentului. Pe baza calculului,  vă vor oferi o soluție la problema existentă în legătură cu tratarea apei și vor selecta echipamentul necesar.

 

Instalare și punere în funcțiune (Licența  No 03/0539 от 28.09.2015 )

 

– Dorințele beneficiarului

– Funcționalitatea sistemei

– Calitatea și compactitatea tuturor nodurilor și conexiunilor

– Comoditate în deservire

 

! Specialiștii companiei vor efectua o gamă complexă a lucrărilor de instalare și punere în funcțiune.

 

Instalarea se face ținând cont de următorii factori:

 

  1. Regim de testare a cazanelor cu eliberarea fișelor de regim

 

  1. Curățirea chimică a cazanelor
  2. Măsuri de protecție împotriva coroziunii echipamentelor termice

 

  1. Servicii de garanție:

După instalarea sistemului de tratare a apei, compania oferă servicii de garanție pentru lucrările de instalare.

 

  1. Serviciul post-vânzare:

După finalizarea serviciului de garanție a echipamentelor de tratare a apei, beneficiarilor li se oferă  să încheie un contract de servicii și să stabilească lista lucrărilor și numărul de vizite în perioada de deservire.

 

  1. Furnizarea consumabilelor – prezența relațiilor consacrate cu furnizorii. În caz de situații neprevăzute, clientul poate lăsa o cerere pentru produsele necesare, care vor fi examinate prompt de personalul nostru. Chiar dacă piesele de schimb necesare nu erau în stoc, nu vi se va refuza livrarea.

 

  1. Modernizarea echipamentelor

De asemenea, compania este implicată în modernizarea echipamentelor vechi de tratare a apei. Dacă sistemul de tratare a apei nu este în   ordine, nu purifică apa sau pur și simplu nu se potrivește cu deservirea, specialiștii noștri sunt gata să accepte această problemă, în timp ce echipamentele vechi pot fi înlocuite cu altele noi: mai modernizate.